domingo, 25 de noviembre de 2012

Concurso y expo para la erradicación de la violencia machista 2012




"Imagina’t una pel·lícula de terror amb tots els ingredients habituals: silencis, mirades buides, sorolls estranys, mentides, trampes, trucades de telèfon sense interlocutor a la línia, objectes que desapareixen del seu lloc habitual per aparèixer al cap d’uns dies en un altre lloc, despertar-se a la nit en un ensurt sense saber si allò que ens ha despertat és un crit, un cop al llit, un soroll llunyà, portes mai del tot obertes ni del tot tancades, insinuacions subliminals amb inducció al suïcidi, burles, menyspreus de tota mena, control absolut de moviments, sortides i entrades...Ves-hi afegint tot el que et sembli adient per provocar una por descontrolada i un anorreament i desconsol absoluts...Tot això i més coses és el que molts homes maltractadors, abusadors, manipuladors i vexadors empren amb les seves dones amb la finalitat de fer-les embogir i poder ser ells els màxims controladors de la vida d’elles en tots els àmbits.
La por paralitza i fa que la víctima quedi totalment anorreada i fora de qualsevol àmbit d’allò social. L’exclou de qualsevol col·lectiu familiar, d’amistat o professional. L’incapacita i ell, l’AMO, passa a ser l’àrbitre absolut 
de la vida d’ella.
No és una pel·lícula!. 
La realitat supera a la ficció, (texto extraído de la misma pagina del concurso) http://www.violenciadegenere.org/pcvg/index.php



Me llamaron a Tailandia para decirme "has estat galardonada amb un dels premis otorgats al concurs per la erradicació de la violencia masclista" la buena mujer era una voluntaria así que no me supo decir en que lugar y el que.... Más tarde pude hacerlo.
2º premio en tema libre con la obra pictórica -Amor, Azul frío-. Gracias por esta mención porque me hace seguir trabajando y creando y sobre todo... gracias a la organización por el trabajo que desempeñáis.

http://www.violenciadegenere.org/pcvg/images/stories/pdf/20121113_resolucio_jurat.pdf

Exposición de las obras entregadas.









1 comentario:

  1. Olé olé!!

    Un nou espai on ens trobem, per fer xarxa i donar ales a l'art i la creativitat :)

    El q no sabia és que fes tant que el tinguessis obert... i jo sense saber-ho! Creia q era de nova creació!!

    En fi, sigui com sigui ens anem seguint :)

    ResponderEliminar